Bältros – Shingrix

Vaccination

Bältros

Vaccination mot Bältros - Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro

De individer som tidigare drabbats av vattkoppor, kan drabbas av bältros. Vid smitta av vattkoppor försvinner inte viruset från kroppen utan finns kvar vilket kan leda till att bältros utvecklas. Vanligtvis är det äldre som drabbas av bältros, men den kan även drabba övriga åldersgrupper. Sjukdomen förekommer i form av blåsor på kroppen som känns väldigt obehagliga men som går över. I mer allvarliga fall kan blåsorna dock leda till kroniska smärtor och permanenta problem.

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med din vaccination mot bältros. Vi vaccinerar mot bältros på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på vaccin mot bältros, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra vaccinationer*.

Just nu – 10% rabatt på på bältrosvaccin

Erbjudandet gäller bokade tider och drop-in besök fram till den 31:a mars och kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Shingrix: 2345 kr

Tidsåtgång: 15min

När behövs vaccinering mot bältros?

Vaccination mot bältros rekommenderas till alla personer över 50 år. Vaccineringen minskar risken av att bli sjuk med 91% procent.

Vaccinet, Shingrix, ger ett bättre skydd än andra vaccin mot bältros.

Har vaccin mot bältros några biverkningar?

Vaccinet mot bältros kan ge milda symtom som rodnad, svullnad och klåda kring injektionsområdet, vilket går över inom några dagar. Allvarliga biverkningar som förekommer i extremt ovanliga fall är muskelsmärtor, allergichock eller akut astma. Vaccinering mot bältros ger vanligtvis inga komplikationer och majoriteten får endast milda biverkningar.

Bältros - Så skyddar du dig

Bältros är en virusinfektion som drabbar kroppens nervsystem. Viruset orsakar smärtsamma utslag som formar ett mönster av ett bälte på kroppen och därav namnet. Läs mer om hur du kan skydda dig mot bältros här.

I vilka städer vaccinerar ni mot bältros? 

Vi vaccinerar på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på vaccination?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

Boka tid genom att välja mottagning och ledig tid.

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.