Läkarintyg – Inställd resa

Läkarintyg

Inställd resa

Läkarintyg för inställd resa - Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro

Har du bokat en resa men blivit oväntat sjuk? På Legehuset utfärdar vi sjukintyg för dig som har fått krav av ditt försäkringsbolag att uppvisa giltigt läkarintyg för avställd resa.

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med ditt läkarintyg inför en inställd resa. Vi utfärdar läkarintyg för inställd resa på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på inställd resa läkarintyg, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra läkarintyg*. 

Läkarintyg Inställd resa är oftast en beställning från kundens försäkringsbolag vid de fall kunden blivit tvungen att avbeställa en resa på grund av att hen blivit sjuk eller råkat ut för ett olycksfall, och således sökt ersättning från försäkringsbolaget.  

Läkarintyget behöver innehålla uppgifter om diagnos och ett datum för ev. utredning och behandling.  

Legehuset har ett gott samarbete med samtliga försäkringsbolag t.ex. Skandia, Folksam, SEB, Swedbank, Bliwa, Trygg-Hansa m.m. Ofta är det liknande krav oavsett försäkringsbolag men kom ihåg att höra efter vad intyget ska redovisa för att försäkringsbolaget ska anse det som giltigt. 

Vad undersöks i läkarintyg för inställd resa? 

Ett urval av de områden som undersöks inom intygens omfång är: 

  • Blodtrycksmätning
  • Pulsmätning
  • Saturation
  • Hälsodeklaration

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för Inställd resa? 

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris.  Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

PRIS: 990 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccination eller våra andra tjänster.