Läkarintyg – Inställd resa

Läkarintyg

Inställd resa

Läkarintyg för inställd resa

Vi utfärdar läkarintyg på våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg inställd resa och därför erbjuder vi prisgaranti på alla våra läkarintyg*.

Läkarintyget för inställd resa är ofta en beställning från försäkringsbolaget när du har behövt avbeställa en resa på grund av sjukdom eller olycksfall och därför söker ersättning. Läkarintyget ska innehålla uppgifter om diagnos samt datum för eventuell utredning och behandling.

Vi på Legehuset har en god förankring med samtliga försäkringsbolag, exempelvis Skandia, Folksam, SEB, Swedbank, Bliwa och Trygg-Hansa. Kraven kan variera mellan försäkringsbolagen, så kontrollera vad som krävs för att intyget ska anses giltigt.

Vad undersöks i läkarintyg för inställd resa? 

Ett urval av de områden som undersöks inom intygens omfång är: 

  • Blodtrycksmätning
  • Pulsmätning
  • Saturation
  • Hälsodeklaration

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för Inställd resa? 

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris.  Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

PRIS: 990 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.