Bokningar

Tidsbokning och drop-in på följande platser

Nu vaccinerar vi med det uppdaterade vaccinet. Läs mer här.

Vissa grupper erbjuds/rekommenderas ytterligare påfyllnadsdoser från och med 1 mars 2023.

  • Personer som är 80 år och äldre erbjuds två påfyllnadsdoser per år, en på våren och en på hösten, med minst sex månaders intervall.

  • Personer som är 65-79 år rekommenderas att vaccinera sig med en påfyllnadsdos hösten 2023. Det finns möjlighet för den som önskar att ta ytterligare påfyllnadsdos i vår, efter 1 mars 2023

  • Yngre personer med medicinska riskfaktorer rekommenderas att vaccinera sig med en påfyllnadsdos hösten 2023. Det finns möjlighet för den som önskar att ta ytterligare påfyllnadsdos i vår, efter 1 mars 2023.

  • Personer med en sjukdom eller behandling som innebär att de behöver tätare intervall mellan doserna får ett individuellt vaccinationsschema av sin behandlande läkare. Vaccinationen sker på den behandlande mottagningen eller så skickas remiss till vårdcentralen som genomför vaccinationen. Detta innebär att vi inte vaccinerar denna grupp hos oss.

Följande erbjuds inte ytterligare påfyllnadsdoser:

  • Alla personer 18-64 år som inte tillhör någon riskgrupp och dessutom fått 3 doser.

De nya påfyllnadsdoserna erbjuds med start den 1 mars och det ska ha gått 6 månader sedan föregående dos.

Rekommendation att ta grundvaccinering mot covid-19 gäller fortfarande.

Viktig information om covid-19 vaccination

Viktig information om Covid-19 vaccination och vaccinationsbevis genom covidbevis.se

Du som har fått Dos 1 av Covid-19 vaccin kan boka en tid för Dos 2 direkt på hemsidan inom gällande tidsintervall som är mellan 4-7 veckor efter den första dosen.

Du som ännu inte har fått ditt vaccinationsbevis registrerat på covidbevis.se kan höra av sig till oss genom att skicka ett mail till [email protected] så hanterar vi ditt ärende. 

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.