Läkarintyg – Fallskärm

Medical certification

Parachute jumping

Läkarintyg för fallskärm - Just nu endast tillgängligt i Stockholm

Läkarintyg Fallskärm är för dig som ska bli elev i fallskärmshoppning, men även för dig som är i behov av att ha intyget för att arbeta som tandempilot.  

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med läkarintyg inför ditt fallskärmshopp. Vi utfärdar läkarintyg för fallskärm på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för fallskärm, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra läkarintyg*.

Intyget ska stärka din hälsa för de inom fallskärmshoppning relevanta delar av kroppen. Det är främst rörlighet, hjärt- och kärl hälsa, lunghälsa samt diabetes som intyget ska stärka att den intyget utfärdas för inte har problem med.  

Intyget kräver ett urinprov för att påvisa att den sökande inte har missbruksproblem. Detta eftersom fallskärmshopp kräver en fullkomlig sinnesnärvaro av självklara anledningar. 

What is examined for a medical certificate for parachute jumping? 

A selection of the areas examined within the scope of the certificate are: 

  • Blood pressure measurement
  • Pulse measurement
  • Urine sample
  • ECG
  • Eye examination

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för fallskärm?*

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*How does your price guarantee for medical certificates work?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

The price warranty applies to the regular price. The price warranty does not apply to temporary campaigns or other offers.

Boka din tid idag.

 

 

PRICE: 1595 SEK

Please select a clinic for booking an appointment.​

In need of help?

Contact us

Contact us through our webpage or call us att 010-550 26 00 to find out more about vaccination against TBE or other vaccines.