Reseintyg

Tester inför resa – Information

Vi på Legehuset använder oss alltid av laboratorium som är validerade. Våra prover är CE-märkta och uppfyller den prestanda som testet avses användas till och de legala krav som finns för det medicintekniska regelverket.

Internationella resor har ökat och därför är det av yttersta vikt att hela processen från provtagning till analys sköts på rätt sätt, både för individen och för samhället. Vi använder oss därför av laboratorium som är validerade och prover som är CE-märkta. Alla våra intyg som utfärdas är på engelska och är signerade och stämplade av legitimerad läkare.

Intygen utfärdas digitalt via appen ”Coronafree” och kommer med en tillhörande QR-kod som kan skannas för validering av intyget. Appen laddas ner inför besöket och det är där som intyget sedan kommer att finnas tillgängligt.

Vi finns alltid tillgängliga för alla dina frågor inför din provtagning. Allt för att du ska känna dig trygg inför ditt besök. Kontakta oss via chatten, via Instagram eller Facebook. Du kan även ringa till kundtjänst på telefonnummer 010 550 26 00.