T-cellsprov företag och privatpersoner

Tillbaka till kontoret?

Det är mycket vi har behövt ställa om sedan pandemins start. Vårat sätt att konsumera, kommunicera och inte minst vårat sätt att arbeta. Skjortan och finbyxorna till morgonmötet har ersatts med morgonrock och kön till kaffemaskinen har varit kortare än någonsin, nästintill obefintlig. Men från och med imorgon den 29:e september tar man bort rekommendationen om att arbeta hemifrån.

Som arbetsgivare är det viktigt att göra en riskbedömning och ta fram en handlingsplan med åtgärder för att erbjuda en smittsäker arbetsplats.

Återgången till kontoret innebär inte enbart ett större flöde människor på jobbet, det innebär i sin tur en ökad trängsel i bl. a kollektivtrafiken. Inför återgången till arbetsplatsen är det därför viktigt att göra en riskbedömning och ta fram en handlingsplan med åtgärder för dessa, allt för att kunna erbjuda en smittsäker miljö för de anställda.

Legehuset arbetar med preventiv vård och är ett av landets största aktörer när det gäller tester för covid-19. Vi har sedan i våras, som en av de första vårdgivarna i världen, erbjudit tjänsten att ta ett T-cellstest. T-Celler är en viktig del i vårt immunsystem då det orkestrerar det immunologiska försvaret och bestämmer hur kroppen ska bekämpa virus eller bakterier. T-cellsimmunitet skiljer sig från antikroppstest genom att det visar immunologiskt minne, så även om ett antikroppstest är negativt, kan man ha T-cellsimmunitet och vara immun mot Covid-19. 

A T-cell test against Covid-19 can be used to determine if you previously have had Covid-19 and to ensure that the Covid-19 vaccination has worked.

Vi hjälper er att skapa en smittsäker miljö. Kontakta oss idag för mer information!

Läs våra vanliga frågor och svar om T-celler här.

Skicka ett mail till [email protected]