Legehuset Heden (Göteborg)

Legehuset Heden

Vaccin-i-Goteborg

Klinikens öppettider:

  • Mån-fre: 08–17
  • Helger: Stängt
  • Lunchstängt: 12–13

 

Välkommen till Legehuset Heden. Hos oss kan du boka in dig på vaccinationer, hälsokontroller, blodanalys och få läkarintyg utfärdade. För vaccin i Göteborg och andra vårdtjänster finns vi tillgängliga måndag-fredag.

Vi erbjuder även drop-in tider för dig som hellre tar det som det kommer.

Vart hittar jag kliniken?

Du hittar vår mottagning i centrala Göteborg på Parkgatan 8, 411 38. För vaccin i Göteborg och andra vårdtjänster finns Legehuset här.

Vaccin i Göteborg / Heden

Ett urval av våra läkarintyg

Högre Behörighet, Utlandsstudier, Försäkringsärenden

Se vilka intyg vi erbjuder här.

Hittar du inte det intyg du söker efter rekommenderar vi att du tar kontakt med oss. Vi kan alltid skräddarsy utefter dina behov.

Vi erbjuder snabb och smidig vaccination inför din resa

På Legehuset erbjuder vi alla resevaccin som kan tänkas behövas inför din utlandsresa. Oavsett resmål har vi det du behöver inför en trygg utlandsvistelse. Läs mer om våra resevaccin här.

Inför ditt besök på Legehuset Heden

Hälsodeklarationer kan du ladda ned och fylla i inför ditt besök. Ladda ner blanketten här.

För dig som äter blodförtunnande medicin eller annat som kan tänkas påverkas av vaccination är det viktigt att detta står ifyllt i Hälsodeklarationen. Vi hjälper dig om du är osäker på hur den ska fyllas i.

Barn och vaccination

På Legehuset har flera av vår personal erfarenhet av att vaccinera barn.

Vår personal är erfaren och tar alltid hänsyn till att barnet är ovant och obekväm med vaccination.

Prisgaranti på Legehuset

Legehuset erbjuder prisgaranti på samtliga vaccinationer och läkarintyg. Det betyder att om du hittar det vaccin eller intyg du är i behov av till ett lägre pris så matchar vi det priset.

Som Sveriges prisvänligaste privata vårdgivare har vi som strävan att ekonomiskt tillgängliggöra vården.

Nöjd med besöket?

Vår ambition är att du kommer tillbaka till oss efter ditt besök. Vi uppmanar därför alla kunder att lämna en recension på sitt besök.

Vi kan även komma att skicka en enkät efter ditt besök.

Där kan du ge oss förbättringsförslag eller dela med dig av vad du tyckte var bra med din upplevelse.

Tryck här för att lämna en recension.

Hälsokontroll och blodanalys

På Legehuset erbjuder vi hälsokontroller i olika omfattning. Legehusets hälsokontroller följs alöltid upp med läkarsamtal. Du som patient får insikt och verktyg till att korrigera dina levnadsvanor utefter de provsvar som dyker upp under hälsokontrollen.

För dig som vill ta reda på mer om din blodhälsa och hur det påverkar din allmänna hälsa erbjuder vi ett urval av olika blodprover.

Med en blodanalys kan du ta reda på mer om dig själv och vilka risker samt fördelar du har i förhållande till ditt blod.

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccination eller våra andra tjänster.