Läkarintyg – Adoption

Läkarintyg

Adoption

Läkarintyg Adoption

Läkarintyg Adoption krävs för att kunna gå vidare i en adoptionsprocess. För att få adoptera krävs nämligen godkännanden från olika berörda myndigheter som överser adoptionsprocessen.

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med ditt läkarintyg. Vi utfärdar intyg för adoption på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för adoption, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra läkarintyg*.

På Legehuset kan vi hjälpa med att utfärda intyg giltiga för adoption. Intyget utfärdas efter det att en läkarundersökning genomförts och efter undersökningen, när intyget utfärdats, kan adoptionssökande gå vidare inom adoptionsprocessen. 

Vad undersöks i läkarintyg för adoption? 

Ett urval av de områden som undersöks inom intygens omfång är: 

 • Blodprov 
 • Provtagning av sköldkörtel 
 • Hivtest 
 • Andningsorgan

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för adoption? 

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

  PRIS: 1195 SEK

  Vänligen välj klinik för tidsbokning.

  Boka tid genom att välja mottagning och ledig tid.

  Vill du ha hjälp?

  Kontakta oss

  Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.