Läkarintyg – EKG

Läkarintyg

EKG

Läkarintyg EKG - Tillgängligt i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro

Läkarintyg EKG påvisar att du utfört ett EKG prov. Ett EKG mäter elektrisk aktivitet i hjärtat och används för att diagnostisera hjärtsjukdomar och för att övervaka hjärtsjukdomar som redan har diagnostiserats. EKG-proceduren är snabb och smärtfri, och tar bara några minuter att genomföra. Resultatet visar hur hjärtat slår och hur mycket elektrisk aktivitet som finns i hjärtat.

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med ett EKG prov.  Vi utfärdar läkarintyg för EKG-prov på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg, vi erbjuder därför prisgaranti på samtliga av våra läkarintyg*. 

Undersökningen sker digifysiskt. En sjuksköterska genomför den fysiska undersökningen och du träffar sedan en av våra läkare digital för att gå igenom provsvaren.  

Vad undersöks i läkarintyg för EKG? 

Ett urval av de områden som undersöks inom intygens omfång är: 

  • Hjärtats rytm

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för EKG? 

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille,  Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

PRIS: 400 kr

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccination eller våra andra tjänster.