Läkarintyg – Fallskärm

Läkarintyg

Fallskärm

Läkarintyg för fallskärm - Just nu endast tillgängligt i Stockholm

Om du ska bli elev i fallskärmshoppning eller arbeta som tandempilot behöver du ett läkarintyg. Boka en tid hos oss på Legehuset för att få ditt läkarintyg inför ditt fallskärmshopp. Vi utfärdar läkarintyg för fallskärm på våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för fallskärm och därför erbjuder vi prisgaranti på alla våra läkarintyg*.

Intyget syftar till att bekräfta din hälsa för fallskärmshoppningens relevanta delar, såsom rörlighet, hjärt- och kärlhälsa, lunghälsa och att du inte lider av diabetes. Ett urinprov krävs också för att påvisa att du inte har några missbruksproblem, eftersom fallskärmshoppning kräver full sinnesnärvaro.

Vad undersöks i läkarintyg för fallskärm? 

Några exempel på vad som undersöks i ett läkarintyg för fallskärm är:

  • Blodtrycksmätning
  • Pulsmätning
  • Urinprov
  • EKG
  • Synundersökning

  I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för fallskärm?*

  Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

  *Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

  Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

  Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

  Boka din tid idag.

   

   

  PRIS: 1595 SEK

  Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

  Vill du ha hjälp?

  Kontakta oss

  Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.