Läkarintyg – Fallskärm

Läkarintyg

Fallskärm

Läkarintyg för Fallskärm - Just nu endast tillgängligt i Stockholm

Intyg Fallskärm är för dig som ska bli elev i fallskärmshoppning, men även för dig som är i behov av att ha intyget för att arbeta som tandempilot.  

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med läkarintyg inför ditt fallskärmshopp. Vi utfärdar läkarintyg för fallskärm på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för fallskärm, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra läkarintyg*.

Intyget ska stärka din hälsa för de inom fallskärmshoppning relevanta delar av kroppen. Det är främst rörlighet, hjärt-kärl hälsa, lunghälsa samt diabetes som intyget ska stärka att den intyget utfärdas för inte har problem med.  

Intyg Fallskärm kräver ett urinprov för att påvisa att den sökande inte har missbruksproblem. Detta eftersom fallskärmshopp kräver en fullkomlig sinnesnärvaro av självklara anledningar. 

Vad undersöks i läkarintyg för fallskärm? 

Ett urval av de områden som undersöks inom intygens omfång är: 

  • Blodtrycksmätning
  • Pulsmätning
  • Urinprov
  • EKG
  • Synundersökning

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för fallskärm?*

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

Boka din tid för läkarintyg Fallskärm idag.

 

 

PRIS: 1595 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccination eller våra andra tjänster.