Läkarintyg – Försäkringsbolag

Läkarintyg

Försäkring

Läkarintyg försäkringsbolag

Är du i ett ärende där du är i behov av Läkarintyg försäkringsbolag?

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med läkarintyg försäkringsbolag. Vi utfärdar läkarintyg för Försäkringsbolag på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för försäkringsärenden, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra läkarintyg*. 

För att erhålla ersättning från försäkringsbolag krävs ofta att man kan uppvisa ett giltigt sjukintyg. På Legehuset har vi god erfarenhet av att utfärda sjukintyg och vi är förankrade med landets största försäkringsbolag.  

Vi hjälper gärna dig. Försäkringsbolagen begär av den sökande att denne genomgår en medicinsk undersökning vid tecknande eller flytt av t.ex. livförsäkring, kapitalförsäkring, pensionsförsäkring. Inför läkarundersökningen ska försäkringsbolaget skickat ut ett underlag som ofta innehåller två delar, en del som kunden själv fyller i och en del som fylls i av undersökande läkare. 

Utöver medicinsk undersökning ingår ofta blod- och urinprover samt EKG. 

Vad undersöks i läkarintyg för försäkringsbolag? 

Ett urval av de områden som undersöks inom intygens omfång är: 

  • Blodprov 
  • Urinprov
  • EKG

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för Försäkringsbolag? 

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

PRIS: från 2995 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.