Läkarintyg – Högre Behörighet körkort

Läkarintyg

Högre behörighet

Läkarintyg för högre behörighet körkort - Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro

Arbetar du som yrkeschaufför eller är du på väg in i yrket? För att få köra lastbil och tyngre fordon, som buss, behöver du ha högre behörighet.  

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med läkarintyg inför din högre behörighet.  Vi utfärdar läkarintyg för högre behörighet på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på högre behörighet läkarintyg, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra läkarintyg*. 

Högre behörighet kan även vara aktuellt för dig som kör husbil, husvagn och andra släp eller för dig som är yrkeschaufför och är i behov av att förnya din högre behörighet. Vi kan utfärda intyg gällande högre behörighet för D1, D1E, D, DE, C1, C1E, C, CE.    

Undersökningen sker digifysiskt. En sjuksköterska genomför den fysiska undersökningen och du träffar sedan en av våra läkare digital för att gå igenom provsvaren.  

Vad undersöks i läkarintyg för högre behörighet? 

Ett urval av de områden som undersöks inom intygens omfång är: 

  • Blodtrycksmätning
  • Synundersökning
  • Hälsodeklaration
  • Pulsmätning

Är du yrkeschaufför eller innehavare av körkort med högre behörighet? 

Från det år du fyller 45 år behöver ditt C-körkort förnyas vart 5e år. Transportstyrelsen skickar ut information om detta till din folkbokföringsadress i god tid så att du har tid på dig att ansöka om en förnyad behörighet. Kom ihåg att ansökan måste inkomma till Transportstyrelsen innan det att körkortets giltighetstid löper ut.

Är du diabetiker och i behov av förnyat körkort? Läs mer här.

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för Högre Behörighet? 

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille,  Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris.  Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

PRIS: 990 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccination eller våra andra tjänster.