Läkarintyg – Högre Behörighet körkort

Läkarintyg

Högre behörighet

Läkarintyg - Högre behörighet

Är du yrkeschaufför eller på väg att bli en? Du behöver uppdatera din högre behörighet. Boka läkarintyg för körkort med högre behörighet redan idag.

Vi på Legheuset står redo att hjälpa dig med läkarintyg inför din högre behörighet. Vi utfärdar läkarintyg för högre behörighet på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för högre behörighet, och därför erbjuder vi prisgaranti*.

Högre behörighet är relevant för dig som kör husbil, husvagn, andra släp eller om du är yrkeschaufför och behöver förnya din behörighet. Vi kan utfärda intyg för högre behörighet för D1, D1E, D, DE, C1, C1E, C och CE.

Undersökningen sker digifysiskt: en sjuksköterska utför den fysiska undersökningen och därefter träffar du en av våra läkare digitalt för att gå igenom provsvaren.

Inom läkarintyg för körkort med högre behörighet undersöks bland annat:

  • Blodtrycksmätning
  • Synundersökning
  • Hälsodeklaration
  • Pulsmätning

Är du yrkeschaufför eller innehavare av körkort med högre behörighet?

Om du är yrkeschaufför eller innehavare av körkort med högre behörighet behöver ditt C-körkort förnyas vart femte år från det år du fyller 45. Transportstyrelsen skickar ut information om detta till din folkbokföringsadress i god tid, så att du hinner ansöka om förnyad behörighet. Tänk på att ansökan måste inkomma till Transportstyrelsen innan körkortets giltighetstid löper ut.

Kom ihåg att ansökan måste inkomma till Transportstyrelsen innan det att körkortets giltighetstid löper ut.

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för högre behörighet?

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris.  Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

 

PRIS: 990 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.