Läkarintyg för Nattarbete

Läkarintyg

Nattarbete

Läkarintyg Nattarbete

Om du behöver ett läkarintyg inför nattarbete, är du välkommen att boka en tid hos oss på Legehuset. Vi utfärdar läkarintyg på våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för nattarbete och därför erbjuder vi prisgaranti på alla våra läkarintyg*.

Syftet med läkarintyget är att säkerställa att din hälsa klarar av nattarbete, och att du inte lider av sömnproblem, hjärt- och kärlproblem eller liknande hälsorisker. Arbetsgivaren ska erbjuda en hälsoundersökning, så kontakta dem för mer information om du planerar eller blivit ombedd att jobba natt.

Intyget utfärdas digifysiskt: en sjuksköterska utför den fysiska undersökningen, och därefter går du igenom provsvaren och intyget tillsammans med en av våra läkare digitalt.

Vad undersöks i läkarintyg för nattarbete?

Undersökningens innehåll kan variera beroende på arbetsplatsens krav, men några exempel är:

  • Blodtrycksmätning
  • Pulsmätning
  • Synundersökning
  • EKG
  • Blodprover

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg?

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris.  Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

PRIS: 1290 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.