Läkarintyg – Nattarbete

Läkarintyg

Nattarbete

Läkarintyg för Nattarbete - Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro

Inför nattarbete kan arbetsgivaren efterfråga ett intyg som styrker att din hälsa klarar av att arbeta under nattens timmar. 

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med läkarintyg inför nattarbete. Vi utfärdar läkarintyg för nattarbete på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för nattarbete, vi
erbjuder därför prisgaranti på alla våra läkarintyg*. 

Syftet med intyget är att minska riskerna som kommer med nattarbete. Intyget stärker att du exempelvis inte har sömnproblem, hjärt- och kärlproblem eller  

Hälsoundersökning ska arbetsgivaren erbjuda arbetstagaren. Fråga din arbetsgivare efter mer information om du planerar eller blivit tillfrågad att jobba natt. 

Vad undersöks i läkarintyg för nattarbete?

  • Blodtrycksmätning
  • Pulsmätning
  • Synundersökning
  • EKG
  • Blodprover

Intyget utfärdas digifysiskt. Du genomför undersökningen med en sjuksköterska för att sedan gå igenom provsvaren och intyget ihop med en av våra läkare digitalt.

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för nattarbete?

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille,  Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris.  Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

 

PRIS: 1290 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccination eller våra andra tjänster.