Läkarintyg – Taxi/Uber

Läkarintyg

TAXI/UBER

Läkarintyg för Taxi/Uber - Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro

För att erhålla taxilegitimation krävs ett godkänt läkarintyg. Det är Transportstyrelsen som kräver att ansökande ska uppvisa ett godkänt läkarintyg för att kunna framföra taxi-fordon. 

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med läkarintyg för Taxi/Uber. Vi utfärdar läkarintyg för Taxi/Uber på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på läkarintyg för Taxi/Uber, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra läkarintyg*.

Som yrkeschaufför kan du kallas till att förnya körkortet. Vid varje enskild förnyelse krävs även ett nyutfärdat läkarintyg som stärker att den ansökande är i god hälsa.  

Vår personal på Legehuset är erfarna med att bistå yrkeschaufförer samt andra yrkesgrupper i deras vårdbehov. Du som yrkeschaufför kan vända dig till oss för en professionell, kunnig och snabb process för att utfärda ditt läkarintyg.

Vad undersöks i läkarintyg för taxi? 

Ett urval av de områden som undersöks inom intygets omfång är: 

  • Blodprov 
  • Blodtryck
  • Pulsmätning
  • Synundersökning

Är du i behov av läkarintyg för högre behörighet för lastbil? Läs mer om den tjänsten här. 

I vilka städer utfärdar ni läkarintyg för Taxi/Uber? 

Vi utfärdar läkarintyg på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på läkarintyg?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

Glöm inte fylla i en hälsodeklaration inför ditt besök. Hälsodeklarationen skickas ut i samband med din bokning.

PRIS: 990 SEK

Vänligen välj klinik för tidsbokning.​

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccination eller våra andra tjänster.