Antigentest hos Legehuset

Antigentest och smittspårning hos Legehuset

Legehuset erbjuder företag och organisationer att genomföra antigentestning på sina anställda för att minimera risken för smittspridning på arbetsplatsen. Antigentester ger ett snabbt svar och kan fånga upp personer strax innan symtomen dyker upp. På så sätt minskar risken att de sprider smittan vidare på arbetplatsen.

Regelbunden testning kan genomföras och är ett sätt för dig som arbetsgivare att skydda dina anställda från att smittas och insjukna i covid-19. Vid positiva testresultat har vi läkare som kommer att vara behjälpliga i hur ni går vidare för att säkra arbetsplatsen. Målet är att göra arbetsplatsen till en smittsäker plats och på så sätt minimera risken för att personal insjuknar.

Hur genomförs testet?

Ett antigentest är ett så kallat snabbtest vilket innebär att du får testsvaret inom ca 20 minuter. Antigentest tas med en pinne i näsan och testet genomförs av sjukvårdsutbildad personal. Vätskan förs sedan ner i en dosa som sedan kan visa om du har en pågående infektion eller inte.

Var kan man testa sig?

Legehuset erbjuder er tjänsten att vi kommer ut till ert företag och testar, analyserar och ger er rådgivning direkt på plats. Vi erbjuder även möjligheten för era anställda att besöka någon av våra kliniker och testa sig på plats.

Kontakta oss

Är ni intresserade av att komma i kontakt med oss och få mer information om hur vi kan hjälpa er?

Kontakta oss genom att skicka ett mail till [email protected] så ringer vi upp er.