Covid-19 ny dos

Ny dos av Covid-19 tillgänglig

Vaccinationen mot covid-19 är igång och det är läge att få en ny dos, så kallad påfyllnadsdos. Det har gått fyra månader sedan den senaste dosen erbjöds till allmänheten. Nu är det aktuellt att få en påfyllnadsdos.

Nu är det återigen dags för en till dos av Covid-19 vaccin. Som vaccinatör arbetar Legehuset och andra aktörer på uppdrag av Sveriges regioner i att bistå i vaccinationsarbetet.

Eftersom uppdraget är regionalt är all covid-19 vaccinering kostnadsfri.

Legehuset erbjuder covid-19 vaccinering i Stockholm och Göteborg. Vi är även ute med mobila enheter och genomför vaccinering i lokalområden.

Se här vilken dos som erbjuds till din målgrupp:

  • För dig som tagit samtliga föregående doser är det nu dos 4 som erbjuds.
  • För dig som är 65+ eller tillhör riskgrupp är det nu dos 5 som erbjuds.
  • För dig som inte tagit någon dos eller endast tagit en eller två doser kan du påbörja eller fortsätta med grunddoseringen.

Legehuset har arbetat med att vaccinera allmänheten under pandemins gång. Vi strävar efter att verka i de områden där antalet vaccinerade varit färre än andra lokalområden.

Därför har Legehuset arbetat i utsatta områden i både Region Stockholm och Region Västergötland. Vi fortsätter med det och vi välkomnar alla till att vara med och öka vaccinationstäckningen bland allmänheten!

Boka din tid här eller kom in på ett drop-in besök.

Är du osäker på vad som gäller för dig? Här hittar du svar på de vanligaste frågorna.