Hälsokontroll Legehuset

Hälsokontroll hos Legehuset

Introduktion

Att ta hand om vår hälsa är en investering som ger oss bättre livskvalitet och förebygger sjukdomar. Med Hälsokoll Standard och Hälsokoll Premium erbjuder Legehuset två omfattande hälsokontroller anpassade efter dina behov, ålder och kön. I denna artikel kommer vi att utforska de olika hälsoområden som dessa två paket täcker. Vi kommer även gå igenom fördelarna med att genomföra en hälsokontroll hos Legehuset.

Hälsokoll Standard

En överblick av din inre hälsa Hälsokoll Standard ger dig en övergripande bild av din hälsa genom att analysera 45 olika markörer som täcker flera hälsoområden. Dessa blodprov hjälper till att upptäcka eventuella avvikelser som kan indikera en ökad risk för sjukdom eller annan problematik.

Utöver blodproverna mäter våra sjuksköterskor även följande fysiska parametrar: Blodtryck, puls, syresättning, vikt/längd (BMI), skelettmuskelprocent, kroppsfettprocent, visceralt fett och ämnesomsättning. Dessa mätningar ger en grundläggande bild av din fysiska hälsa, och kan bidra till att identifiera områden där förändringar kan vara nödvändiga.

Hälsokoll Premium

En omfattande inblick i din hälsa Hälsokoll Premium går ett steg längre och erbjuder en mer detaljerad analys av din inre hälsa. Detta paket inkluderar blodprov som analyserar över 55 markörer inom flera hälsoområden. Premium paketet ger en mer omfattande bild av din hälsa och eventuella risker.

Förutom blodproverna och de fysiska parametrarna som ingår i Hälsokoll Standard, inkluderar Premium-paketet även EKG, lungspirometri, urinprov, avföringsprov, hörselundersökning och synundersökning. Dessa extra tester ger en djupare förståelse för din hälsa och bidrar till att upptäcka eventuella problem tidigt.

Fördelar med att genomföra en hälsokontroll hos Legehuset

Oavsett din ålder är det viktigt att regelbundet genomföra hälsokontroller för att förebygga sjukdomar och säkerställa en god livskvalitet. Hos Legehuset får du en professionell och individanpassad hälsokontroll som är anpassad efter dina behov.

Båda hälsokontrollerna, Standard och Premium, ger dig möjlighet att:

  1. Tidigt upptäcka eventuella avvikelser eller risker för sjukdomar.
  2. Få en grundläggande bild av din fysiska hälsa och förståelse för ditt hälsotillstånd.
  3. Få råd och rekommendationer från våra läkare för att förbättra din hälsa och livsstil.
  4. Anpassa din hälsokontroll baserat på din ålder och kön, vilket säkerställer att de mest relevanta markörerna och testerna utförs.
  5. Få en trygg och professionell upplevelse i en vårdmiljö där du är i fokus.
  6. Få insikt i hur olika livsstilsval påverkar din hälsa, och använd den informationen för att göra förändringar som leder till en bättre hälsa och livskvalitet.
  7. Skapa en öppen dialog med vårdpersonalen för att ta upp eventuella oro eller frågor kring din hälsa.

Sammanfattning Hälsokontroll

Att ta kontroll över din hälsa är en av de viktigaste investeringarna du kan göra för att säkerställa ett långt och friskt liv. Genom att välja Hälsokoll Standard eller Hälsokoll Premium hos Legehuset får du tillgång till professionella och individanpassade hälsokontroller. Hälsokontrollerna hjälper dig att upptäcka eventuella risker och problem tidigt. Båda paketen ger dig en grundläggande bild av din hälsa, med Premium-paketet som erbjuder en mer detaljerad och omfattande analys.

Läs mer och boka din hälsokontroll här.

Legehuset har kliniker i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro.

Oavsett vilken ålder du är, kan en hälsokontroll hos Legehuset vara nyckeln till att förbättra din hälsa och välmående. Så tveka inte att ta steget mot ett hälsosammare liv – boka en hälsokontroll idag och ta kontroll över din hälsa!