Förebyggande vård hos Legehuset

Legehusets kampanjer under maj månad

Maj månad bjuder på flera förmånliga kampanjer hos Legehuset, en komplett hälsomottagning med fokus på förebyggande vård. Vi vill uppmärksamma två särskilda erbjudanden som gäller under maj månad: mängdrabatt för TBE-vaccin för sällskap över 3 personer och 10% rabatt på denguevaccinet QDenga för alla. Dessa kampanjer är ett utmärkt tillfälle för dig att skydda dig och din familj mot dessa infektionssjukdomar.

Mängdrabatt för TBE-vaccin

Under maj månad erbjuder Legehuset en mängdrabatt för TBE-vaccin när ni är ett sällskap om minst 3 personer. TBE, även känt som fästingburen encefalit, är en virussjukdom som sprids genom fästingbett och kan orsaka allvarlig hjärninflammation. Sjukdomen är vanlig i stora delar av Sverige och vaccination rekommenderas för alla som vistas i riskområden. Vaccination görs med fördel tidigt på året och särskilt under våren och sommaren då fästingar är mest aktiva.

Legehusets mängdrabatt innebär att ni får 10% rabatt per spruta på TBE-vaccin när ni är ett sällskap om minst 3 personer. Detta erbjudande gör det extra fördelaktigt att vaccinera hela familjen inför fästingsäsongen.

10% rabatt på denguevaccinet QDenga

Legehuset erbjuder under maj månad även 10% rabatt på denguevaccinet QDenga för alla kunder. Denguefeber är en virussjukdom som sprids genom myggbett och är vanlig i tropiska och subtropiska regioner runt om i världen. Sjukdomen kan leda till allvarliga komplikationer och i vissa fall vara livshotande. Vaccination kan vara särskilt viktig för personer som planerar att resa till områden där denguefeber är vanligt förekommande.

Förlängt erbjudande: Pollenallergikollen hos Legehuset under maj månad

Utöver våra kampanjer på TBE- och denguevaccinationer, vill vi även informera om att vi fortsätter att erbjuda vår populära Pollenallergikoll under maj månad. Pollenallergikollen är ett test som ger dig svar på exakt vilka typer av pollen du är allergisk mot. På grund av att blomningen har varit senare än förväntat i år, har vi valt att förlänga detta erbjudande. Det är viktigt att så många som möjligt ges möjlighet att förebygga sin pollenallergi.

Detta test kan vara till stor hjälp för dig som lider av pollenallergi och vill förstå mer om dina allergier. Med denna information kan du anpassa din behandling och förebyggande åtgärder för att minska allergisymptomen och förbättra din livskvalitet under pollensäsongen. Passa på att boka din tid för Pollenallergikollen hos Legehuset och få en mer skräddarsydd behandlingsplan för din pollenallergi.

Passa på att ta del av Legehusets kampanjer under maj månad och skydda dig och dina nära mot TBE och denguefeber.

Besök vår hemsida eller kontakta vår kundtjänst på telefonnummer 010 – 550 26 00 för att boka tid för vaccination och andra vårdtjänster.