Legehuset Örebro öppning

Legehuset expanderar till Örebro

Vi på Legehuset slår nu upp portarna till vår nya klinik i Örebro. Kliniken öppnar upp den 21:a november och blir vår sjätte klinik i landet. Vi fortsätter växa och kommer att öka vår tillgänglighet genom att öppna fler kliniker runt om i landet kommande period.

Trygg och prisvänlig vård hos Legehuset

Vi har som mål att vara Sveriges prisvänligaste privata vårdgivare. Vi tycker att alla ska ha rätt till en god vård till ett rimligt pris. Därför erbjuder vi prisgaranti* mot andra privata vårdgivare på våra vaccin och läkarintyg. Det innebär att om du som kund skulle hitta en annan aktör som erbjuder ett bättre pris så matchar vi det.

Legehuset erbjuder flertalet vårdtjänster med personligt bemötande

På kliniken i Örebro så kommer vi att erbjuda alla våra tjänster, från hälsokontroller till läkarintyg och vaccination. Vi vill vara tillgängliga för alla Örebroare. Därför erbjuder vi tjänster som täcker alla olika behov som du kan tänkas ha kring vårdtjänster. Här kommer vi att kombinera kvalitativ vård och erfaren personalen med ett personligt bemötande i en lugn och trygg miljö.

-För oss är det viktigt att vi tillsammans med våra fantastiska kollegor och den miljö som våra patienter vistas i ge dem ett inbjudande intryck och ett personligt bemötande. Vi vill att varje enskilt besök ska ge en känsla av lugn och trygghet, säger Dr Maslah Omar, medicinskt ansvarig läkare på Legehuset.

Förmånliga öppningserbjudande

Legehuset kommer att erbjuda 15% rabatt på valfri produkt eller tjänst under hela öppningskampanjen. Rabatten gäller endast i Örebro.

Vi ser fram emot att bli en del av Mötesplats Örebro!