Legehuset Nordstan

Välkommen till Legehuset – ny klinik i Nordstan, Öppningserbjudande – 15% på valfri tjänst till 30 april!

Legehuset är glada att meddela att vi kommer att öppna en ny klinik i Nordstan, Göteborg! Kliniken, belägen på Köpmangatan 36-38, 411 05, öppnar sina dörrar den 27 mars och kommer att ha samma öppettider som Nordstan.

Våra tjänster

Vi på Legehuset erbjuder en rad tjänster för att ta hand om din hälsa, inklusive hälsokontroller, vaccinationer, läkarintyg och blodanalyser. I samband med öppningen av vår nya klinik i Göteborg, bjuder vi in våra kunder att ta del av vårt fantastiska öppningserbjudande: 15% rabatt på hela vårt sortiment fram till den 30 april.

Hälsokontroller

Våra hälsokontroller erbjuds i två olika format – Standard och Premium paket. Hälsokontrollerna är även utformade utifrån ålder och kön. På Legehuset kan vi alltid

Läs mer och boka din hälsokontroll här.

Vaccinationer

Vi erbjuder vaccinationer inför influensa, utlandsvistelse, TBE-säsong och mycket mer. Se alla våra vaccinationer i länken nedan.

Besök vår vaccinationsida för mer information och bokning.

Läkarintyg

Behöver du ett läkarintyg för arbete, studier eller andra ändamål? Vi hjälper dig med det!

Läs mer och boka tid för läkarintyg.

Blodanalyser

Våra blodanalyser kan ge dig värdefull information om din hälsa och hjälpa dig att fatta informerade beslut om din livsstil och välmående. Genom att analysera ditt blod kan vi upptäcka tecken på sjukdomar eller brister och erbjuda råd om hur du kan förbättra din hälsa.

Läs mer och boka tid för blodanalyser här.

Legehuset Nordstan erbjuder öppningserbjudande hela april

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår nya klinik i Nordstan, Göteborg och hjälpa dig att ta hand om din hälsa på bästa sätt. Tveka inte att kontakta oss på 010-550 26 00 om du har några frågor om våra tjänster eller vill boka en tid.

Kom ihåg att utnyttja vårt generösa öppningserbjudande, med 15% rabatt på hela sortimentet fram till den 30 april. Vi hoppas att få möjligheten att visa dig hur mycket vi bryr oss om din hälsa och välmående på Legehuset i Nordstan, Göteborg! Öppningserbjudandet kan ej kombineras med andra rabbater eller erbjudanden.