Malmö nyöppning Legehuset

Legehuset (ny)öppnar klinik i Malmö!

Idag, den 19:e april, har vi öppnat upp vår klinik i Malmö! Kliniken ligger på Allétorget 7. Legehuset har sedan en tid tillbaka erbjudit vårdtjänster på samma adress behövt pausa verksamheten då kliniken har genomgått en omfattande renovering. Nu är allt på plats och den officiella nyöppningen är här!

Tjänster i kliniken

Vi kommer till en början att erbjuda tjänsterna vaccination och covidtestning och kommer med tiden att utöka till samtliga tjänster som även erbjuds i våra andra kliniker.

Öka tillgängligheten för preventiv vård

Legehuset är en hälsoklinik där kärnverksamheten är preventiv vård men där vi som vårdgivare erbjuder ett större utbud av vårdtjänster.

Med nyöppnandet av kliniken önskar vi erbjuda en snabb och effektiv väg till vårdtjänster. Du som besökare ska kunna ta ett steg i rätt riktning, omedelbart. Vi finns här inför din weekendresa, din längre resa. Vi hjälper även till med screening av covid-19 inför evenemang, utbildningar och konferenser.

Öppettider

Kliniken kommer att hålla öppet måndag-fredag klockan 08:00-17:00 med lunchstängt mellan klockan 12 och 13. Vi erbjuder bokade tider till den punktliga samt drop-in tider till den som söker en snabb lösning. Besök oss i mån av plats och tid.