Tyresö öppning

Vårdklinik i Tyresö Centrum – Legehuset öppnar ny mottagning

Vi på Legehuset är glada att kunna meddela att vi har öppnat en ny vårdklinik i Tyresö Centrum, Sunnangränd 2. Tyresöbor kommer nu att ha möjlighet att besöka kliniken för olika typer av vårdtjänster, såsom blodprover, hälsokontroller, vaccinationer och läkarintyg.

Vår nya vårdklinik i Tyresö Centrum är vår sjunde klinik och vi fortsätter att satsa på att bli en rikstäckande vårdgivare. I dagsläget finns våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro.

Vi kommer att erbjuda preventiva vårdtjänster, samt andra vårdtjänster som exempelvis receptförnyelse, i närområdet till Tyresöbor och ser fram emot att ingå i samhällsgemenskapen i Tyresö.

Vår klinik kommer att ha öppet måndag till fredag, 10:00-19:00, lördag 10:00-17:00 och söndag 11:00-17:00. Samma öppettider som övriga Tyresö Centrum.

Kunder kan enkelt boka tid online via vår hemsida www.legehuset.se eller genom att ringa oss på 010-550 26 00. Öppettider för kundtjänst är måndag till fredag, 08:00-15:00.

Vårt fokusområde är preventiv och förebyggande vård. Legehusets mål är att tillgängliggöra vården. En del av att uppfylla det målet är att ekonomiskt tillgängliggöra vårdtjänster. Därför har vi en prisgaranti på alla våra vaccin och läkarintyg. Legehuset matchar alltid det billigaste priset på marknaden för dessa produkter så att du som kund kan vara säker i ditt val av vårdgivare. Vi hoppas att vår nya klinik i Tyresö Centrum kommer att bli en viktig tillgång för alla som bor i området.

Vi ser fram emot att välkomna kunder till vår nya lokal och vi hoppas att många av er kommer att delta i vår invigning tillsammans med centrumledningen i Tyresö under öppningsveckan.

Mottagningen öppnar den andra januari 2023.

Välkommen till Legehuset i Tyresö Centrum!