Just nu: Kampanjpris på T-cellsprov

T-Celler är en viktig del i vårt immunsystem då det orkestrerar det immunologiska försvaret och bestämmer hur kroppen ska bekämpa virus eller bakterier. T-cellerna hjälper B-cellerna som gör antikroppar och avgör vilken typ av antikropp som ska bildas och när den ska tillverkas.

T-cellsimmunitet skiljer sig från antikroppstest genom att det visar immunologiskt minne, så även om ett antikroppstest är negativt, kan man ha T-cellsimmunitet och vara immun mot Covid-19. 

Ett T-cellstest mot Covid-19 kan därför på ett effektivt sätt användas för att undersöka om man haft Covid-19 tidigare samt för att säkerställa att Covid-19 vaccinationen har fungerat.

Av den anledningen har Legehuset som en av de första vårdgivarna i världen valt att erbjuda möjligheten att ta ett T-Cellsprov. Vi använder oss av Mabtechs CE-märkta test vid provtagning.

Läs mer om vanliga frågor och svar för T-celler här

Pris:
1495:- för T-cellsprov (Kampanjpris)
1745:- för T-cellsprov + Intyg*

* Vänligen notera: För närvarande är det inget land som accepterar T-cellsintyg som ett giltigt reseintyg. Då olika länder har olika förhållningsregler så är det viktigt att du tar reda på vad för intyg du behöver för att få resa in i just det landet.

Missa inte våra senaste erbjudanden