Våra tjänster – Covid

Covidtester

Våra tjänster

Våra covidtjänster

För att boka tid och läsa mer om respektive tjänst, klicka på någon av tjänsterna.

Vi erbjuder PCR-Test, Antigentest och Antikroppstest i våra kliniker i Stockholm, Göteborg, Partille, Malmö och Göteborg. Vi vaccinerar mot Covid-19 i Region Stockholm och region Västra Götaland, läs mer här

PCR-Test

Vi erbjuder PCR-test med läkarintyg med möjlighet till svar inom så snabbt som två timmar. Läs mer om våra PCR-test här.

BOKA TID
BOKA

Antigentest

Just nu erbjuder vi Antigentest inklusive Intyg för 295:-. Intyget utfärdas inom 2 timmar. Läs mer om våra Antigentest här. 

BOKA TID
Boka

Antikroppstest

Legehuset erbjuder antikroppstester för Covid-19, vilket kan påvisa tecken på genomgången infektion. Läs mer om våra Antikroppstest här. 

BOKA TID
Boka

Covid-19 Vaccin

Legehuset hjälper på uppdrag av Region Stockholm och Västra Götalandsregionen till med massvaccinationen av Stockholm och Västra Götalands invånare.

LÄS MER
Läs Mer

Vanliga frågor

Vanliga frågor och svar kopplade till våra Covidtester

Alla reseintyg vi utfärdar är på engelska.

Du får svar samma dag för ett PCR-test, inom 2 timmar för ett PCR-test Express och inom 2 timmar för ett Antigentest.

Vi utför Express Coronatest i Stockholm, Göteborg och Linköping. Du får svar och intyg inom 2 timmar (vid negativt resultat)

Legehuset utfärdar reseintyg även till dig som saknar personnummer. Du som saknar svenskt personnummer kan ringa till kundtjänst på telefonnummer 010 550 26 00 för att boka en tid.

Ja, vi erbjuder drop-in tider på samtliga kliniker. Detta förutsätter att det inte krockar med bokade tider.

Ja. Legehuset hjälper på uppdrag av Västra Götalandsregionen och Region Stockholm till med massvaccinationen av invånarna i länen. För mer info besök Covid-19 Vaccination-sidan

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccination eller våra andra tjänster.