HPV Livmoderhalscancer

Vaccination

HPV

Vaccination mot HPV - Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro

HPV är en förkortning på humant papillomvirus och det orsakar bland annat livmoderhalscancer. Denna typ av cancer är vanligtvis inte dödlig och behandling finns. Omkring tre fjärdedelar av de som bär på livmodercancer kan bli friska igen.

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med din vaccination mot HPV. Vi vaccinerar mot HPV på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på vaccin mot HPV, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra vaccinationer*. 

PRIS: 2095 SEK

Varaktighet: 15 min

När behövs vaccinering mot HPV?

Om den som vaccinerat sig redan bär på livmoderhalscancer gör vaccinet tyvärr ingen nytta. Därför är det bra att ta vaccinet i så tidig ålder som möjligt. Vaccin mot HPV kan även vara till fördel för personer som är sexuellt aktiva, eftersom vaccinet kan ge skydd mot kondylom. Runt om i Sverige erbjuds gratis vaccination mot HPV till unga flickor. Vaccinet minskar risken för livmoderhalscancer med cirka 70 procent.

Har vaccin mot HPV några biverkningar?

De vanligaste biverkningarna av vaccinet är svullnad, rodnad och irritation kring injektionsområdet. Mer ovanliga biverkningar är illamående, värk och trötthet. Det är väldigt sällsynt att allvarliga reaktioner förekommer men inträffar det bör resterande doser inte tas.

I vilka städer vaccinerar ni mot HPV? 

Vi vaccinerar på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på vaccination?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

Vänligen välj klinik för tidsbokning.

Boka tid genom att välja mottagning och ledig tid.

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.