Påssjuka (MPR)

Vaccination

Påssjuka

Vaccination mot påssjuka - Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro

Påssjuka vaccin ingår i ett kombinationsvaccin som kallas för MPR (mässling, påssjuka, röda hund). Kombinationsvaccinet ingår i det svenska allmänna vaccinationsprogrammet vilket innebär att de flesta barn i Sverige har fått vaccinet. Påssjuka är väldigt sällsynt i Sverige men det kan ändå uppstå enstaka fall. Det är väldigt viktigt att berätta för andra om sin egen eller sitt barns smitta, eftersom sjukdomarna (MPR) är mycket allvarliga. Trots att sjukdomarna som ingår i kombinationsvaccinet inte vanligen förekommer i Sverige är det viktigt att tänka på att vaccinera sig och sitt barn eftersom smittan för sjukdomarna finns runt om i världen.

Boka din tid idag, så hjälper vi dig med din vaccination mot påssjuka. Påssjuka vaccin finns på alla våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Partille, Linköping och Örebro. Vårt mål är att kunna erbjuda marknadens bästa pris på vaccin mot påssjuka, vi erbjuder därför prisgaranti på alla våra vaccinationer*. 

PRIS: 500 kr

Varaktighet: 15min

Har vaccin mot påssjuka några biverkningar?

Milda biverkningar kan förekomma av vaccinet i form av rodnad, svullnad och klåda kring injektionsområde samt feber. Den allvarligaste biverkningen är hjärnhinneinflammation, det är dock extremt ovanligt att drabbas av. Hjärnhinneinflammation orsakad av sjukdomarna är dock vanligare, vilket gör vaccinet till ett säkrare val.

I vilka städer vaccinerar ni mot påssjuka? 

Vi vaccinerar på alla våra mottagningar i Stockholm (Kista, Hammarby Sjöstad och Tyresö), Göteborg, Partille, Linköping och Örebro.

*Hur funkar er prisgaranti på vaccination?

Vi erbjuder prisgaranti mot andra privata vårdgivare på vaccination och läkarintyg. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Partille, Örebro och Linköping.

Prisgarantin gäller på ordinarie pris. Prisgarantin gäller inte mot tillfälliga kampanjer samt andra erbjudanden.

Vänligen välj klinik för tidsbokning.

Boka tid genom att välja mottagning och ledig tid.

Vill du ha hjälp?

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via hemsidan eller ring oss på 010-550 26 00 för att veta mer om våra vaccinationer eller våra andra tjänster.